Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken enchiladas -1
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gBoneless skinless chicken br
1 kleingreen chillies chopped
8 x ca. 30 gMonterey jack cheese; shredd
1 DoseRefried beans
1/2 Teelöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsalt
2 DoseEnchilada sauce; (10 oz. eac
1/2 Tassewater
10-inch flour tortillas
die Zubereitung:

Preheat oven to 350.

Combine the chicken, green chilies, cheese, beans, soy sauce, and salt. Combine enchilada sauce and water. Dip tortilla in sauce to cover. Place filling in middle, roll it up and set it seam side down in a baking dish. Pour remaining sauce over enchiladas, cover pan with foil, and bake 15 minutes. Remove foil and bake another 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: