Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic irish sausages / from irish traditional food,
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gLean pork
8 x ca. 30 gPork fat, without gristle
1/2 Teelöffelallspice gound
1 Teelöffelsalt
pepper freshly ground
Pinch dried sage or marjoram
1 x ca. 30 gWhite-bread crumbs optional
Ground ginger, mace, nutmeg
Cloves, cayenne pepper
die Zubereitung:

Mince the meat and fat twice, then mix very well and season. (Fry a teaspoon or so each time to check the flavor until you get it the way you like it.) Add the herbs and breadcrumbs and any spices used. Fill skins as usual.


Anmerkungen zum Rezept: