Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belgian cheese tart
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
Shortbread; See Recipe # 22
Tart
1/2 x ca. 450 gcream cheese
3 TeelöffelConfectioners' Sugar
1 Teelöffellemon juice
Eggs large
2/3 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

8-inch tart pan or flan ring. Preheat the oven to 350 degrees F. In a large mixing bowl, beat together the cheese, sugar and lemon juice until the mixture is light and fluffy. Add the eggs, one at a time beating well after each addition. Beat until very smooth after the last addition. Stir in the cream and pour mixture into the prepared crust. Brush the top of the tart with an egg and 1 Tbls of confectioners sugar that has been beaten together. Bake for 25 minutes or until set. Cool to room temperature and then chill before serving.


Anmerkungen zum Rezept: