Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan rolls (potato dough)
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseBroken Pecans
1/3 Recipe Potato Dough
3 1/2 x ca. 30 gButter Scotch Pudding Mix
1/2 Tassebrown sugar
1/2 Tassemargarine
die Zubereitung:

Place Pecans On The Bottom Of A 9" X 13" Baking Pan. Pinch Off Dough In Golf Ball Size Portions And Place On Pecans. Combine Pudding Mix And Brown Sugar And Sprinkle Over Dough. Place Thin Slices Of Margarine On Top Of Each Roll. Cover And Let Rise For 45 Minutes Or Until Doubled In Size. Bake At 350 Deg F. For 20 To 25 Minutes. Invert Pan And Allow Syrup To Drip For A Few Minutes Before Removing Rolls From Pan.


Anmerkungen zum Rezept: