Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef dijon stroganoff
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSirloin, Slightly Frozen
Large Onion, Cut In Wedges
Small Red Pepper, In Strips
Med Zucchini, Sliced, 1/4"
1/2 TeelöffelDried Tarragon Leaf, Crushed
6 x ca. 30 gWhole Mushrooms, Drained
1/2 Tassebeef broth
2 Esslöffeldijon mustard
1 Tassesour cream
Hot Cooked Spaghetti Squash
die Zubereitung:

1. Cut Steak In Thin Strips, Across The Grain. In A 12 Inch Skillet, Heat 2 Tablespoons Oil Over High Heat. Add The Steak; Saute For 1 Minute. With Slotted Spoon, Remove The Steak Strips And Set Aside. 2. To The Drippings In The Skillet, Add Onion And Pepper; Over Medium Heat Saute 3 Minutes. Add The Zucchini; Saute 1 Minute. Increase Heat To Medium High, Add Tarragon And Mustard To Skillet. Stir Until Blended. Reduce Heat To Low; Stir In Sour Cream. Heat Through 1 Minute. Do Not Simmer.


Anmerkungen zum Rezept: