Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken - vegetable gumbo
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 TasseOkra Pods
1 Tasseonions coarsely chopped
1 Teelöffelitalien seasoning dried
1/2 Tassecelery chopped
1/2 Tassegreen pepper chopped
1/4 Teelöffelgarlic powdered
2 DoseWhole Tomatoes *
10 1/2 Dosechicken broth
1/2 Tassesherry dry
1 TeelöffelChicken Flavored Bouillon
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseCubed Chicken Breasts **
die Zubereitung:

* Whole Salt Free Canned Tomatoes, Chopped, Undrained ** About 1 Lb. Of Chicken, Skinned, Boned, Fully Cooked - ~ Remove Tips And Stems From Okra, Cut Into 1/4 Inch Slices. Set Aside For Later. Coat A Large Kettle With Cooking Spray And Heat To Medium High Heat. Add Onions, Celery, Peppers And Garlic. Cook For 5 Minutes. Add All Remaining Ingredients Except For The Chicken And Cook For About 1 Hour Or Until The Vegetables Are Tender. Add Chicken; Stir Well. Remove From Heat; Cover And Let Stand For 5 Minutes. -

~- Protein 15.2 / Fat 2.3 / Carbohydrate 11.4 / Cholestrol 36 / Iron 1.7 / Sodium 233 / Calcium 81


Anmerkungen zum Rezept: