Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Petticoat tails
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassebutter or margarine
2 TasseSifted Confectioners Sugar
2 TeelöffelFlavoring, Vanilla Or ?
4 1/2 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Mix Butter, Sugar, And Flavoring Thoroughly. Measure Flour By Dipping Method. Mix Flour And Salt. Mix Flour Mixture Into Butter Mix By Hand. Mold In Rolls About Two Inches Across. Wrap In Waxed Paper And Refrigerate For At Least Two Hours Or Overnight If Desired. Heat Oven To 400 Deg F. Cut Cookie Dough In 1/8" Thick Slices. Place On Ungreased Baking Sheet. Bake 8 To 10 Minutes Or Until Lightly Browned. For A Change - Roll Dough In Colored Sugar Before Chilling. Makes About 10 Dozen Cookies.


Anmerkungen zum Rezept: