Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon angel torte
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Egg yolks beaten
3/4 Tassesugar
3/4 Tasselemon juice
1 1/2 TeelöffelLemon peel grated
1 Esslöffelgelatin Unflavored
1/2 Tassewater cold
egg whites
3/4 Tassesugar
Large angel food cake
die Zubereitung:

Make a custard by beating together beaten egg yolks, sugar, lemon juice and peel. Cook custard over hot (not boiling) water, until mixture coats a spoon. Remove from heat. Soften gelatin in water and add to custard. Beat egg whites until stiff, gradually adding sugar; gently fold into custard mixture. Tear angel food cake into bite- sized pieces. Place pieces in well-oiled 9 x 13-inch pan and pour custard over all. Chill until firm. Serves 6


Anmerkungen zum Rezept: