Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar cheese straws
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelbutter
1 Tasseflour
1 Tassecheddar cheese grated
egg yolk
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Using a pastry blender, food processor or two knives, cut butter into flour until very finely crumbled. Stir in cheese. In a small bowl, mix egg yolk and water. Stir into flour mixture. Knead dough until smooth. Wrap dough in plastic wrap. Chill at least one hour before rolling out. (At this point dough can be frozen for later use). Heat oven to 375 deg f. Roll Chilled dough out to 1/4 inch thickness. Cut into 1/4" x 4" strips. Place strips on ungreased baking sheet. Bake 12 to 15 minutes or until lightly browned. Transfer to serving platter and serve while hot. Makes about 6 dozen straws.


Anmerkungen zum Rezept: