Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef crust country pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
THE_CRUST
8 x ca. 30 gtomato sauce can
1 x ca. 450 gground beef
1/4 Tassegreen peppers chopped
1/8 Teelöffeloregano
1/2 Tassebread crumbs
1/4 Tasseonion chopped
1 1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
Filling
1 1/3 TasseMinute rice
12 x ca. 30 gtomato sauce
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassewater
1 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Directions for crust: Combine these ingredients. Mix well. Pat meat mixture into bottom and pinch 1-inch flutings around the edges of greased 9-inch pie plate. Set aside. Directions for filling: Combine minute rice, tomato sauce, salt, water and half of cheese. Spoon rice mixture into meat shell. Cover with aluminum foil. Bake at 350 degrees for 25 minutes. Uncover and sprinkle top with remaining cheese. Return to oven and bake uncovered 10 to 15 minutes longer.


Anmerkungen zum Rezept: