Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan pie squares (m_c-tx)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
3 Tasseflour
1/4 TassePlus 2 tablespoons sugar
3/4 Teelöffelsalt
3/4 Tassebutter or margarine, softened
Filling
Eggs slightly beaten
1 1/2 Tassesugar
1 1/2 TasseKaro light or dark corn syrup
3 EsslöffelButter or margarine, melted
1 1/2 Teelöffelvanilla
2 1/2 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

For filling mix all ingredients except pecans until well blended.

Stir in pecans. Heat oven to 350 . Grease jelly roll pan, 15 1/2" x 10 1/2" x 1". Beat flour, sugar, margarine and salt in large bowl on medium speed until crumbly (mixture will be dry). Press firmly in pan. Bakeuntil light golden brown, about 20 minutes. Prepare filling. Pour over baked layer; spread evenly. Bake until filling is set, about 25 minutes. Cool. Cut into 1 1/2 inch squares (70 squares).


Anmerkungen zum Rezept: