Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Perfect peach pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Elaine Radis BGMB90B
Crumb Crust
3/4 Tasseflour
1/2 Tassesugar
1/2 Butter; cold and sliced
Filling
1/2 Tassesugar
1 Teelöffelcinnamon
1 1/2 Teelöffelcornstarch
2 Esslöffellemon juice to taste
1/2 Tassewater
8 TassePeaches; sliced and
die Zubereitung:

skinned

Slice the peaches and add all the other ingredients.

Check for taste and adjust. Let massirate for about 1/2 hour while you make the crumb topping. Assemble and bake at 375 degrees for about 1 hr.

Place pie plate on a cookie sheet to avoid spill-overs. Crumb Topping. Put 3/4 C flour, 1/2 stk butter-in slicec, and 1/2 cup sugar in Fp, and give it short quick zaps until it resembles tiny peas. Sprinkle on peaches. Crust: I use the recipe on the Crisco label. When I'm in a hurry I use a frozen crust. Again This Was Always Made With Peaches From Styers.


Anmerkungen zum Rezept: