Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | Veg-All Mixed Vegetables (16 oz) |
1 Tasse | mayonnaise |
1 Dose | Tuna (12.5 oz) |
2 Tasse | rice cooked |
1/2 Tasse | green pepper chopped |
2 Teelöffel | dill weed |
1 Tasse | breadcrumbs fresh |
1/2 Tasse | Almonds slivered |
1. Drain Veg-All; combine liquid with mayonnaise, blending until smooth.
2. Stir in tuna, rice, green pepper, dill and vegetables.
3. Spoon into greased 2-quart casserole dish.
4. In small skillet, melt butter; stir in bread crumbs and almonds, coat well and spoon over mixture in casserole.
5. Bake at 375'F. for 30 minutes or until bubbly and lightly browned.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|