Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer batter turkey - a>recipes wd
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
3/4 TasseBeer; can be flat
2 1/2 TasseTurkey; cooked/cut large pcs
1 TasseOil for frying
Sm Apple; peeld/cored /slice
Ingred. for sauce
1/4 TasseCranberry sauce; jellied
1 Esslöffelhoney
die Zubereitung:

In small bowl mix well the flour, baking powder, salt and pepper. Stir in beer until smooth. In large skillet heat oil. Dip turkey and apples in batter to coat evenly. Separate pieces, then fry a few at a time in hot oil until golden brown. Drain on paper towels. Serve hot with Cranberry Honey Dipping Sauce. Per serving without sauce: 372 cal, 29 g pro, 23 g car, 16 g fat, 16 mg chol, 537 mg sod Cranberry-Honey Dipping Sauce: In small bowl beat until smooth, jellied cranberry sauce and honey. Makes about 1/3 cup serving. Per tbls: 33 cal, 0 g pro, 9 g car, 0 g fat, 0 mg chol, 0 mg sod


Anmerkungen zum Rezept: