Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beets stuffed with vegetables and rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grossBeets
1/4 Tasseoil
1/2 TasseKohlrabi chopped
12 Green olives chopped
3/4 TasseSour pickles, chopped
1 TasseOnion chopped
2 Esslöffellemon juice
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Tasserice cooked
1 TeelöffelThyme (opt'l.)
1/3 Tasseparsley chopped
6 Scheibelemon peeled
die Zubereitung:

Remove stems and roots from beets. Drop beets into boiling water; cook until tender. Drain and cool. Peel beets. With a melon ball scoop, remove the beet flesh, leaving a 1/2" shell. Heat oil in a large skillet. Saute kohlrabi, olives, pickles and onions until the vegetables are soft. Add lemon juice, salt and pepper. Remove mixture from heat; cool. Blend in the cooked rice, thyme and parsley. Stuff beets with this mixture and cover each with a slice of lemon. Bake in a preheated 325 F oven for 35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: