Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Ground beef, cooked |
1 | onions minced |
2 Dose | Chili pepper, diced |
1 | cloves garlic minced |
2 x ca. 1/2 Liter | tomato sauce |
1/2 Teelöffel | salt |
1 | egg beaten |
1/2 x ca. 450 g | Cheddar cheese grated |
12 | Tortillas, soft |
1 | olive oil |
1 | sauce red |
2 Teelöffel | oil |
Heat 1/2 inch of oil in skillet and fry tortillas about 15 seconds each side; remove and pat off excess oil. In separate skillet heat 2 tbl oil* and saute' onion until tender. Add chili peppers, garlic, tomato sauce, salt and pepper. Add ground beef. Simmer uncovered 10 minutes. Dip tortillas in egg, fill with sauce mixture, roll and place in shallow greased baking dish. Pour red sauce over tortillas, top with grated cheese and bake uncovered at 350 deg for 15 minutes. *Quanitiy for standard serving size.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|