Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef enchiladas
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround beef, cooked
onions minced
2 DoseChili pepper, diced
cloves garlic minced
2 x ca. 1/2 Litertomato sauce
1/2 Teelöffelsalt
egg beaten
1/2 x ca. 450 gCheddar cheese grated
12 Tortillas, soft
olive oil
sauce red
2 Teelöffeloil
die Zubereitung:

Heat 1/2 inch of oil in skillet and fry tortillas about 15 seconds each side; remove and pat off excess oil. In separate skillet heat 2 tbl oil* and saute' onion until tender. Add chili peppers, garlic, tomato sauce, salt and pepper. Add ground beef. Simmer uncovered 10 minutes. Dip tortillas in egg, fill with sauce mixture, roll and place in shallow greased baking dish. Pour red sauce over tortillas, top with grated cheese and bake uncovered at 350 deg for 15 minutes. *Quanitiy for standard serving size.


Anmerkungen zum Rezept: