Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesecake germania
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Base
1 TasseChocolate wafer crumbs
2 Teelöffelsugar
3 TeelöffelMargarine melted
Body
3 Packung8-ounce cream cheese, soften
3/4 Tassesugar
1/4 Tassecocoa
2 Teelöffelvanilla
eggs
Topping
1/3 Tassemilk evaporated
1/3 Tassesugar
1/4 Tassemargarine
egg beaten
1/2 Teelöffelvanilla
1/2 Tassepecans chopped
1/2 Tassecoconut flakes
die Zubereitung:

Base: Combine crumbs, sugar and margarine; press onto bottom of 9-inch springform pan. Bake at 325, 10 minutes.

Body: Combine cream cheese, sugar, cocoa and vanilla, mixing at medium speed on electric mixer until well blended. Add eggs, one at a time, mixing well after each addition. Pour over crust. Bake at 350, 35 minutes. Loosen cake from rim of pan; cool before removing rim of pan. Chill.

Topping: In small saucepan, combine milk, sugar, margarine, egg and vanilla; cook, stirring constantly, until thickened. Stir in pecans and coconut; cool. Spread on cheesecake.


Anmerkungen zum Rezept: