Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry tomato & vegetable saute
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
green bell pepper sliced
1/2 Tassered onion chopped
cloves garlic minced
3 Esslöffelcanola oil
Potato, cut into thin wedges
Yam, peeled & cut into thin wedges
2 TasseCherry tomatoes
1 TasseVegetable broth
1 TasseBaby peas, thawed
1 Prisecayenne pepper
die Zubereitung:

In a large skillet, saute the bell pepper, onion & garlic in oil over medium heat until the peppers are tender-crisp, about 3 minutes. Add the potato & yam & cook for 5 mninutes, stirring constantly. Add the tomatoes. Cover, reduce the heat to low & simmer for 5 minutes. Gradually add the broth & continue to cook until the potatoes have softened & the skins have split on the tomatoes, about 15 minutes. Add the peas & season with cayenne to taste. Simmer until heated through & serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: