Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Becky's louisiana spoon bread :::gwhp32a
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassecornmeal
3 Tassemilk scalded
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
1 EsslöffelButter melted
Egg yolks beaten
Egg whites; stifly beaten
die Zubereitung:

After scalding the milk in a saucepan over high heat, reduce to low and add cornmeal. Cook 5 minutes. Add salt and cool slightly. Add the butter and sugar then add the egg yolks, stirring rapidly and mixing well.

Fold in the egg whites. Bake in a greased baking dish 350 degrees F, about 45 minutes. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: