Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | oil |
1 mittel | onions chopped |
2 | cloves garlic crushed |
1 Tasse | Chicken, cooked; diced |
8 x ca. 30 g | corn frozen |
2 x ca. 30 g | Olives, black, sliced |
2/3 x ca. 30 g | green chillies chopped |
1/4 Teelöffel | red pepper flakes |
4 gross | Bell peppers |
1 Tasse | Cheese, jack, shredded |
Preheat oven to 350. Cook onions and garlic in oil until soft. Turn off heat; mix in chicken, corn, olives, chilies, and pepper flakes. Remove tops from bell peppers, then slice in half lengthwise, remove seeds and membranes, and arrange around edge of casserole. Add cheese to chicken mixture and move immediately to casserole. Bake 45 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|