Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pierre's chili | (hbwk07a) 1i21
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 x ca. 450 gBeef-lean, ground
1 x ca. 450 gPork-lean, ground
2 TasseOnion chopped
1 Tassegreen pepper chopped
1 Tassecelery chopped
1 EsslöffelGarlic minced
1 Esslöffeloregano dried
Bayleaf
2 Teelöffelcumin
3 Esslöffelchilli powder
3 Tassetomatoes crushed
1 Tassebeef stock
1 Tassewater
Red pepper flakes, to taste
salt
Pepper-fresh ground, to tast
2 TasseKidney beans-cooked
Garnishes:
Monterry jack cheese-shredde
Lettuce shredded
red onion chopped
Coriander chopped
sour cream
Lime wedges
die Zubereitung:

Heat oil in heavy Dutch oven; add beef and pork; cooking and breaking up until lightly browned; add onions, green pepper and celery; sweat 2 minutes; add other ingredients except beans, mixing well; bring to a boil, reduce heat, cover and simmer 20 minutes; discard bay leaves; add beans, mix well and simmer another 10 minutes; ladle into warm soup bowls and serve with warm tortillas, tortilla chips or crackers; pass garnishes separately.Yield: 8 to 10 servings.


Anmerkungen zum Rezept: