Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto with parsley dill & basil leaves
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gSpaghettini
2/3 TasseParsley leaves, packed
1 TasseBasil leaves, packed
1/3 Tassedill fresh
1/4 Tasseolive oil
1/3 Tassechicken stock
3 EsslöffelParmensan cheese
2 Teelöffelgarlic crushed
2 Esslöffelpine nuts toasted
die Zubereitung:

1. Cook pasta in boiling water according to package instructions or until firm to the bite. Drain and place in serving bowl. 2. In food processor, puree parsley, basil, and dill leaves, oil, stock, cheese and garlic until well combined, approximately 30 seconds. Pour over pasta. Sprinkle with pine nuts and toss.

Tips: Refrigerate up to 3 days or freeze up to 6 weeks.

from rose reisman bring home light pasta


Anmerkungen zum Rezept: