Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 x ca. 30 g | Spaghettini |
2/3 Tasse | Parsley leaves, packed |
1 Tasse | Basil leaves, packed |
1/3 Tasse | dill fresh |
1/4 Tasse | olive oil |
1/3 Tasse | chicken stock |
3 Esslöffel | Parmensan cheese |
2 Teelöffel | garlic crushed |
2 Esslöffel | pine nuts toasted |
1. Cook pasta in boiling water according to package instructions or until firm to the bite. Drain and place in serving bowl. 2. In food processor, puree parsley, basil, and dill leaves, oil, stock, cheese and garlic until well combined, approximately 30 seconds. Pour over pasta. Sprinkle with pine nuts and toss.
Tips: Refrigerate up to 3 days or freeze up to 6 weeks.
from rose reisman bring home light pasta
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|