Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken parmesan ii
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChicken, boned
1/2 Tassebread crumbs
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
eggs beaten
1/2 Tasseparmesan
1 Teelöffeloregano
1 Tassewhite wine
3/4 Tassesalad oil
die Zubereitung:

Pound chicken till thin. Pat dry and cut into pieces. Combine bread crumbs, parmesan cheese, spices and salt. Set aside. Beat eggs in a shallow dish. Dip chicken into egg, then into the crumb mixture, coating both sides. Heat oil in skillet. Saute' chicken until brown - about 3 minutes each side. Remove to a warm platter. Drain fat, Stir in wine scraping up brown residue until boil. Pour over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: