Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallop & shrimp on skewers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gSea scallops
1/2 x ca. 450 gLarge raw shrimp, peeled and deveined
3 Esslöffelolive oil
3 Esslöffellemon juice
2 grosscloves garlic minced
3 Esslöffelparsley minced
1/4 TeelöffelDried basil, crushed
1/8 Teelöffelblack pepper
1/2 x ca. 450 gmushrooms
die Zubereitung:

Pat scallops and shrimp dry.Combine olive oil, lemon juice, garlic, parsley, basil and black pepper to make a marinade.Add shellfish and marinate 30 minutes to 1 hour, stirring occasionally Alternate scallops, shrimp and mushrooms on skewers without crowding.Brush with marinade.Broil or grill 4" from heat source for 4 minutes.Turn skewers, brush with marinade and continue to cook about 3 minutes more or until scallops and shrimp are opaque Do not overcook.Serve with rice pilaf, if desired.Makes 4 servings


Anmerkungen zum Rezept: