Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallops & mushrooms brochette
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gscallops fresh
1/2 Tasseolive oil
2 Esslöffellemon juice
2 Teelöffelsalt seasoned
Garlic cloves fresh, minced
1/4 Teelöffelblack pepper
Bayleaf
Coriander seeds
1 Dose8 oz. mushroom caps, drained
die Zubereitung:

Wash and drain scallops and put in flat baking dish. Combine remaining ingredients, except mushrooms, and pour over scallops turning to coat all sides. Marinate in refrigerator several hours. Thread scallops onto skewers alternately with mushroom caps. Place on rack and broil 3 - 4 inches from heat 8 to 10 minutes. Turn and broil 8 to 10 minutes longer. Brush several times with marinade during broiling. Serve with tartar sauce.


Anmerkungen zum Rezept: