Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | water cold |
2 Esslöffel | Lemon rind |
2 3/4 ca. 1 Liter | Water & Reserved Liquid |
2 1/2 x ca. 450 g | oranges fresh |
26 x ca. 450 g | Beets #10 |
5 x ca. 30 g | Starch Edible Corn |
1 x ca. 450 g | Sugar; Granulated 10 Lb |
1 Esslöffel | Cloves; ground cloves |
2 x ca. 30 g | Salt Table 5LB |
1. Drain Beets; Reserve Liquid For Use In Step 2 And Beets For Use In Step 6.
2. Add Cloves To Liquid; Bring To A Boil.
3. Dissolved Cornstarch In Cold Water; Add To Boiling Liquid.
4. Cook 5 Minutes; Stirring Constantlyl Until Thick And Clear.
5. Add Sugar, Salt, Lemon Juice, Orange Juice, And Butter Or Margarine To Thickened Mixture; Stir Until Blended.
6. Add Drained Beets To Sauce; Heat To A Boil.
1/8 32 Oz Cn Frozen Orange Juice Combined With 1 1/2 Cup Water; 1/3-No. 3 Cyl Canned Orange Juice.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|