Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San antone chili
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gCoarsely ground meat (chili meat)
6 Esslöffelchilli powder
1 Esslöffeloregano
1 Esslöffelcumin
1 Esslöffelsalt
1/2 Teelöffelcayenne pepper
Large cloves garlic, minced
1 Teelöffeltabasco
1 1/2 ca. 1 Literwater
1/4 Tassecornmeal white
die Zubereitung:

A variation of the standard chili fare. Unusual in that it uses corn meal.

Number of Servings: 10

Approx. Cook Time: 40

In Dutch oven, brown ground meat; drain. Add seasoning and water; heat to boil. Reduce heat, cover and simmer for 1 hour and 30 minutes. Skim off fat. Stir in corn meal and simmer uncovered for 30 minutes. Stir occasionally.

the chili meat for a wonderful flavor variation.


Anmerkungen zum Rezept: