Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar pepper corn bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(8 1/2 oz.) corn bread/muffin mix
1/3 Tassemilk
egg beaten
1 Tasse(4 oz.) shredded sharp Cheddar cheese
1/3 TasseThinly sliced green onions with tops
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 F. Combine mix, milk and egg; mix just until dry ingredients are moistened. Stir in cheese, green onions and pepper. Spread into buttered 8-inch round or square baking pan. Bake 20 to 24 minutes or until golden brown. Serve warm or cool. Yield: 6 servings.

Northwest News Home & Garden by Karen Diefendorf www. Nwnews. Com Cinco de Mayo recipe


Anmerkungen zum Rezept: