Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken fried steak no. 3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Round steak, tenderized
egg
Crackers, saltine crushed
oil
die Zubereitung:

~Cut steak into serving size pieces. -Beat an egg and dip pieces into egg. ~Crush saltine crackers to a fine mixture and dip egg covered meat into it. ~Pan fry in a small amount of oil at medium. Heat until golden brown. -Then turn on other side and do the same. ~After second side is done browning, reduce heat to low and cover for about 20 min. ~Before removing from pan increase heat and remove lid (To help reduce moisture) for a few minutes. ~All done, then pepper to taste. No salt needed it's already in the crackers. Enjoy!


Anmerkungen zum Rezept: