Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Rice and Spinach
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
From Joni's Kitchen
1 mittelonions diced
1/4 Tasseolive oil
1 1/2 Tasserice uncooked
Chicken bouillon cubes
3 TasseWater boiling
1/2 Teelöffelsage
10 x ca. 30 gSpinch;frozen, part-thawed
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees. Saute' onion in oil. Add Rice. Saute' 2-3 minutes, stirring well. Transfer to a 1 1/2 quart casserole. Dissolve bouillon cubes in water and add sage. Pour over Rice. Place spinach on top of Rice. Bake covered at 375 degrees for 45 minutes or until liquid is absorbed. When done, gently stir spinach into rice.


Anmerkungen zum Rezept: