Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Vegetable Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelcorn oil
1 x ca. 450 gStewing beef, cut into 1/2-inch cubes
1 x ca. 450 gSweet Italian sausage links, sliced
1 DoseTomatoes (28 ounces)
3 Tassewater
1 Tasseonion chopped
1 Teelöffelsalt
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 grossPotatoes, peeled, cut into 1/2-inch cubes
1 Tassecelery sliced
die Zubereitung:

In a large, heavy kettle, heat the oil; add the beef and brown on all sides. Remove the meat with a slotted spoon and set aside. Add the sausage to the kettle and brown on all sides. Drain off the drippings from the kettle. Add the tomatoes, water, onion, salt, Worcestershire sauce and the reserved browned beef. Bring to a boil, then reduce the heat; simmer, covered, until almost tender, about 1 1/2 hours. Add the cubed potatoes and sliced celery; simmer until the vegetables and meat are tender, about 20 minutes more.


Anmerkungen zum Rezept: