Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Kabobs Ii
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBoned chicken breasts
1/3 Tassesoy sauce
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelginger ground
Green peppers, cut into 1/2-inch cubes
8 x ca. 30 gCan mushroom caps, drained
3 Teelöffelhoney
die Zubereitung:

1. Remove skin from chicken breasts and cut chicken into 1-inch cubes. 2. In a large bowl combine soy sauce, salt, pepper, garlic powder, sugar and ginger; stir to combine. 3. Add chicken pieces and toss lightly to coat pieces well. 4. Alternate chicken pieces, green peppers and mushroom caps on wooden skewers. Reserve soy sauce mixture. 5. Combine honey with reserved liquid. 6. Brush each kabob liberally with the mixture. 7. Place kabobs in a single layer in a shallow, heat-resistant, non-metallic baking dish. 8. Heat, uncovered, in Microwave Oven 5 to 9 minutes turning kabobs occasionally until chicken is cooked and green peppers are tender. 9. Kabobs may be served either hot or cold.


Anmerkungen zum Rezept: