Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese And Chili Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseRich beef broth
100 Millilitergarlic peeled
4 grossTomatoes chopped
3 mittelonions quartered
1/2 TeelöffelMixed dried herbs (italian seasoning)
1 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelground cumin
1 mittelOnion; cut into ring
Mild green chili; cut into t hin rings
Red bell pepper; seeded and cut into
Rings
1 TasseCheddar sharp, shredded
1 TasseMozzarella shredded
1 TasseMild or hot chunky salsa
1 TeelöffelMinced fresh cilantro for garnish
die Zubereitung:

Put the first 7 ingredients into a pot and bring to a gentle boil. Reduce the heat to a simmer and continue cooking for 30 minutes. Puree in a blender and return to the pot. Add the onion, chili, and bell pepper to the soup and simmer for about 15 minutes, or until the vegetables are tender. Toss the two cheeses together. Ladle the soup into a heated serving dish. Add the cheeses and salsa and stir gently. Sprinkle with the cilantro and serve immediately. Edited for Mc by Brenda Adams <adamsfmle@aol. Com>


Anmerkungen zum Rezept: