Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | Shortening, butter flavored |
1 1/4 Tasse | brown sugar firmly packed |
1 | egg |
1/3 Tasse | milk |
1 1/2 Teelöffel | vanilla |
3 Tasse | Oats, rolled (raw); quick/ old fashioned |
1 Tasse | all-purpose flour |
1/2 Teelöffel | Baking soda |
1/4 Teelöffel | cinnamon |
1 Tasse | raisins |
1 Tasse | walnuts chopped |
grease cookie sheet with shortening. 3. Combine shortening, brown sugar, egg, milk, and vanilla; beat with mixer on high speed to blend well. 4. Combine oats, flour, baking soda, salt and cinnamon; add to shorteing mixture and combine until just blended. 5. Stir in raisins and nuts. 6. Drop by rounded tablespoonfuls onto cookie sheet, 2 inches apart. 7. Bake for 10-13 min., or until lightly browned. Cool 2 min. On cooling rack.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|