Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | flour |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
4 | Chicken Breasts, Meat Only |
1/3 Tasse | Almonds sliced |
2 Esslöffel | lemon juice |
1 | Butter As Needed |
On Waxed Paper Mix Flour, Salt And Pepper. Use To Coat Chicken Breasts. In A 10 Inch Skillet, Over Medium High Heat, In 1 Tablespoon Hot Butter, Cook Chicken For 10 Minutes Or Until Browned And Fork Tender. Remove Chicken To Serving Platter. In The Same Skillet Over Medium Heat, In 1 More Tablespoon Of Butter, Cook Almonds Until Lightly Browned. Stir In Lemon Juice. Spoon Over Chicken. Garnish With Parsley Sprigs. Makes 4 Serving, Each About 230 Calories, 11 g Fat, 65 mg Cholesterol (80 With Butter) 415 mg Sodium.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|