Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Brisket
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gBrisket
2 Teelöffelgarlic powdered
1 Teelöffelpepper
1 Esslöffelcelery seed
10 3/4 x ca. 30 gCream Of ????? Soup
onion large
Paprika As Needed
die Zubereitung:

Place Brisket On A Large Piece Of Heavy Duty Foil. Season To Taste With The Pepper, Garlic Powder And Celery Seed. Spread With Soup And Top With Inion Slices. Wrap Brisket Tightly In The Foil And Refrigerate Overnight. To Bake Let Stand At Room Temperature For 1 Hour. Place In Baking Pan And Bake At 325 Deg F. For 2 1/2 Hours. Uncover And Sprinkle With Paprika. Return To Oven And Bake 1/2 Hour More. Slice Thinly Across The Grain To Serve.


Anmerkungen zum Rezept: