Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Biscuits
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseflour
1 Prisesalt
1 Prisesugar
1 Teelöffelbaking powder
1/8 Teelöffelcayenne pepper
2 EsslöffelButter, Cut In Small Pieces
3 Esslöffelmilk
1/2 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Combine Flour, Salt, Sugar, Baking Powder And Pepper. Stir To Mix. Cut Butter In With Fork Until Mixture Is Crumbly. Add Milk, One Tablespoon At A Time Until A Sticky Dough Forms. Pat Dough Into 1/2 Inch Thick Rectangle On Work Surface. Try Not To Add More Flour As Dough Needs To Be Sticky. Cut Into Two 3" Rounds With Cookie Cutter. Place Cheese On A Small Plate Add Press Each Biscuit Into Cheese To Coat Top And Sides. Bottom Should Not Have Cheese On It. Place Biscuits Cheese Side Up On A Well Greased Baking Sheet And Bake At 400 Deg F. For 14 Minutes Or Until Golden Crust Forms. Remove From Sheet Immediately. Serve Hot.


Anmerkungen zum Rezept: