Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Pepperoni
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gPasta noodles
1/2 Stick Pepperoni
1/3 Tasseflour
1 x ca. 450 gBoneless chicken breast
2 Dose(8oz) tomato sauce
die Zubereitung:

Pepper, Oregano, Basil, Tarragon, Garlic powder, Onion powder.

Dice Pepperoni into 1/4" cubes. Cook in frying pan over medium heat until mostly degreased. Remove from pan and set aside. Cut chicken into bite- sized pieces. Season flour and toss chicken pieces until coated. Brown in pepperoni fat (and olive oil, if needed). Set aside. Stir tomato sauce and remaining flour together in pan. Stir in chicken and pepperoni. Add 1/3-1/2 cup water to cover meat. Allow to simmer 30-45 minutes or until chicken is tender. Serve over a bed of pasta.


Anmerkungen zum Rezept: