Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Philadelphia Pepper Pot Soup
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelmargarine
1/3 Tasseonions diced
2 EsslöffelFine diced green onions
1/2 TasseCelery cut into 1/2" pcs
1/4 Tasseham diced
6 Tassewater
Chicken bouillon cubes
Beef bouillon cubes
1/2 TasseGreen pepper, cut up
1 Dose16 oz. tomatoes, diced
2 Teelöffelsalt
4 x ca. 30 gTripe, cooked and julienned
1 Tasserice cooked
die Zubereitung:

Heat margarine in a large saucepan. Add onions, leeks, celery and ham. Saute, stirring, until vegetables are tender. Add water and bouillon cubes and cook until bouillon cubes are dissolved. Add remaining ingredients and simmer for 5 minutes. Makes 9 cups.


Anmerkungen zum Rezept: