Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Barley Soup [3 Hours]
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelsalad oil
4 x ca. 450 gCross Cut Beef Shanks
8 Tassewater
Onions sliced
1 Dosetomatoes
1 Esslöffelsalt
3/4 Teelöffelblack pepper freshly ground
3/4 TasseBarley
mushrooms halved
1/2 mittelBunch Broccoli ( cut in 1/2 inch pieces)
Carrots (cut in bite size pieces)
1/2 TeelöffelThyme leaves
die Zubereitung:

Heat oil in dutch oven and brown beef shanks. Remove meat from dutch oven and pour off fat. Return shanks to pot; add water, tomatoes, onions, salt and pepper. Bring to boil, reduce heat and simmer covered for one hour, stirring occasionally. Remove meat and cut into bit-size pieces. Skim fat from liquid; return meat to pot, add barley and bring to boil. Reduce heat simmer covered for 40 minutes. Add broccoli, carrots, mushrooms and thyme. Simmer covered for another 40 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: