Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts in Mustard Sau.
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmargarine or butter
Skinless boneless chicken br Halves (about 1 pound)
1/4 Tasseonion finely chopped
2 EsslöffelApple brandy or apple Juice
1 TasseWhipping (heavy) cream
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
2 Esslöffeldijon mustard
1/4 Tassewalnuts finely chopped
die Zubereitung:

Chicken Breasts in Mustard Sauce. Different types of mustard will make. Heat margarine in 10-inch skillet over medium heat. Add chicken breasts. Cook 12 to 14 minutes, turning after 6 minutes, until juices run clear. Remove chicken and reserve.Add onion and brandy to skillet. Heat to boiling; reduce heat. Stir in whipping cream, parsley and mustard. Cook and stir over medium heat 5 minutes. Add chicken and walnuts. Heat until hot. 4 Servings; 395 Calories Per Serving.


Anmerkungen zum Rezept: