Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Croissant Bake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossCroissants, cut into 1/2-inc Cubes, or
4 Tasse1/2-inch cubes french bread
1 TasseShredded jarlsberg, swiss or Mozzarella cheese (4 ounces
1 1/2 TasseDiced cooked chicken
Green onions (with tops), sl
1 1/2 Tassemilk
eggs
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Arrange half of the croissant cubes in ungreased square baking dish, 8 X 8 X 2 inches. Sprinkle with 1/2 cup of the cheese, the chicken and onions. Arrange remaining cubes over top. Beat milk, eggs, mustard and salt. Pour over cubes. Cover and refrigerate at least 2 hours but no longer than 24 hours.Heat oven to 325 degrees. Bake uncovered 1 to 1-1/4 hours or until knife inserted in center comes out clean. Sprinkle with remaining 1/2 cup cheese. Bake about 2 minutes longer or until cheese melts. Serve immediately. 6 Servings; 310 Calories Per Serving.


Anmerkungen zum Rezept: