Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers W/glazed Apples
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pound chicken livers, each Half or into fourths
Green onions (with tops), sl
2 Esslöffelmargarine or butter
1/2 Teelöffelsalt
2 mittelCooking apples, each cored And cut into eighths
1/4 Tassebrown sugar packed
die Zubereitung:

Chicken Livers with Glazed Apples. Cook chicken livers and onions in margarine in 10-inch skillet over medium heat about 6 minutes, stirring occasionally, until livers are brown. Sprinkle with salt. Push to one side of skillet.Place apples in skillet. Sprinkle with brown sugar. Cook uncovered over medium heat about 8 minutes, stirring occasionally, until apples are tender and glazed. Serve sauce over livers. Garnish with sliced green onion tops if desired. 4 Servings; 205 Calories Per Serving.


Anmerkungen zum Rezept: