Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chop Suey #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseTo 2 c chicken parboiled and cut into bite-size pieces
1 EsslöffelTeriyaki sauce
1 Esslöffelsoy sauce
2 TasseDivided water
Heaping tablespoon peanut butter
1 Dose(14-oz) fancy mixed chinese vegetables
1 Dose(8-oz) sliced water chestnuts cut in half
1 Dose(4-oz) drained mushrooms
1/2 TasseFresh broccoli florets
1/2 TasseFresh cauliflower florets
1/2 TasseDiagonally celery sliced
die Zubereitung:

Olive oil Handful of fresh pea pods soaked in cold salted water for 30 minutes then drained & trimmed Hot boiled rice/chinese chow mein noodles

Pour a little oil into a wok or large skillet and heat. Drop in chicken and stir-fry until thoroughly cooked but tender. Add teriyaki marinade and soy sauce and stir. Add 1 cup water and let mixture simmer until it gurgles. Add peanut butter. Stir and simmer until sauce is golden. Add remaining water, fancy mixed vegetables, water chestnuts, mushrooms, broccoli, cauliflower, celery and pea pods and heat through. Serve over rice and noodles.


Anmerkungen zum Rezept: