Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Curried Stuffing
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassecarrot shredded
1/4 Tassegreen onion sliced
1 TeelöffelCurry Powder (Or Less)
1 Esslöffelmargarine
1/2 Tassebread crumbs soft
2 Esslöffelraisins
1 Esslöffelwater
Med Chicken Breast Halves *
1/8 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpaprika
1/4 TasseLow-Fat Plain Yogurt
2 TeelöffelOrange marmalade
die Zubereitung:

* 4 med (12 oz total) boned skinless chicken breast halves. ~- In a small saucepan cook carrot, green onion, and curry powder in margarine till vegetables are tender. Remove from heat and stir in bread crumbs, raisins, and water. Place 1 chicken breast half, boned side up, between 2 pieces of clear plastic wrap. Working from the center to the edges, pound lightly with a meat mallet to 1/4" thickness. Remove plastic wrap. Repeat with remaining chicken. Sprinkle chicken pieces lightly with salt. Place 1/4 of the stuffing mixture on 1/2 of each chicken breast. Fold the other half of the chicken breast over the filling. Secure with a toothpick. Place chicken in an 8x8x2" baking dish. Sprinkle with paprika. Bake, covered, 350°F for about 25 minutes or till chicken is tender and no longer pink. Meanwhile, combine yogurt and marmalade. To serve, dollop about 1 T yogurt mixture atop each piece of chicken.


Anmerkungen zum Rezept: