Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Coarse ground beef |
1/2 x ca. 450 g | Flank steak 1/4" cubs |
1/2 x ca. 450 g | Reg. ground beef |
15 x ca. 30 g | tomato sauce |
12 x ca. 30 g | beer |
12 x ca. 30 g | tomato paste |
1 Esslöffel | yellow cornmeal |
1 Esslöffel | red wine vinegar |
1/4 Tasse | onion Instant, minced |
1/4 Tasse | chilli powder |
1 Teelöffel | red pepper crushed |
1 Teelöffel | ground cumin |
1/4 Teelöffel | Basil leaf |
1/4 Teelöffel | caraway seeds |
1/4 Teelöffel | coriander |
1/4 Teelöffel | marjoram |
1/4 Teelöffel | red pepper ground |
1/3 Teelöffel | ginger |
1/3 Teelöffel | Tarragon |
1/3 Teelöffel | Dill seed |
1/3 Teelöffel | paprika |
1/3 Teelöffel | tumeric ground |
1/3 Teelöffel | Ground caramon |
1 Prise | curry |
1 Prise | dill weed |
1 Prise | rosemary |
1 Prise | Saffron |
1 Prise | thyme |
1 | Bayleaf crushed |
1 | Cinnamon stick |
1 1/2 Teelöffel | garlic minced |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | Orgeano leaves |
2 Esslöffel | salad oil |
In a large saucepan, heat oil until hot. Add beef cubes; brown on all sides, remove and set aside. Add ground beef, both grinds, brown , stirring to crumble. Add tomato sauce, tomato paste, one cup of water, vinegar and all the other dry ingredients listed. (Mix the cornmeal, onions, all the spices in a bowl then add them after the meat has been cooked). Also add the browned beef cubes, stir well, then add the beer and stir some more until all the ingredients are mixed well. Simmer, covered, strring occasionally, for at least 2 hours. This can be prepared early in the day and kept on low heat to let spices blend togather. Add more water if needed. Remove cinnamon stick before serving.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|