Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hazelnut Beef Stir Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef top round cut in thin strips
3 EsslöffelTeriyaki sauce
2 EsslöffelOil (divided)
2 Teelöffelcornstarch
Green pepper cut into 3/4-inch slices
Carrots; sliced pre-cooked tender crisp
Green onions cut into 2-inch slices
3/4 TasseRoasted & chopped hazelnuts (Oregon hazelnuts)
die Zubereitung:

Combine teriyaki sauce, 1 tablespoon oil and cornstarch. Add beef strips and marinate 30 minutes. Drain beef (reserve marinade), and add to hot oil in skillet. Add vegetables and cook until meat is done and vegetables are tender crisp. Add rest of marinade and cook until thickened. Top with hazelnuts and serve.

* Oregon Hazelnut Industry and The Hazelnut Marketing Board


Anmerkungen zum Rezept: