Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Marengo Ii
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Broiler-fryer chicken, cut into 8 pieces and skinned
1 Teelöffelsalt seasoned
1 1/2 x ca. 30 gPackage spaghetti sauce mix
1/2 Tassebread crumbs fine, dried
1/2 TasseSauterne wine
1 TasseThin sliced fresh mushrooms
17 x ca. 30 gWhole peeled tomatos w/basil leaf, undrained, and cut into pieces
die Zubereitung:

1. Combine seasoned salt, spaghetti sauce mix and bread crumbs in a plastic bag. Shake chicken pieces in bread crumb mixture. 2. Arrange coated chicken pieces in a shallow, 2-quart, heat- resistant, non-metallic casserole with the thickest portions toward outside of casserole. Heat, covered loosely with a paper towel, in Microwave Oven 6 minutes. 3. Add wine, mushrooms, remaining crumb mixture, and cut up tomatoes with liquid. 4. Cover loosely wvith plastic wrap and heat 9 minutes in Micro- wave Oven or until chicken is tender.


Anmerkungen zum Rezept: