Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Filling (Pre Gel)
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseJuice; Cherry Reserved
5 x ca. 30 gStarch Edible Corn
3 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
6 7/16 x ca. 450 gPie Fil Cherry #10
1 TeelöffelImitation Lemon Flavor
die Zubereitung:

1. Drain Cherries. Dissolve Cornstarch In Juice. Set Aside For Used In Step 3.

2. Mash Cherries; Combine With Sugar And Food Coloring. Bring To A Full Boil; Cook 10 Minutes, Stirring Constantly To Prevent Burning.

3. Add Juice And Cornstarch Mixture To Cherries While Stirring. Cook Until Thickened, Stirring Constantly. Remove From Heat; Cool Before Using.

Cornstarch. Combine Sugar And 6 Oz (5/8 Cup) Pregelatinized Starch In Mixer Bowl. Mix At Low Speed, Until Well Blended. Add 3 Cups Cherry Juice Gradually To Sugar Mixture While Beating At Low Speed. Scrape Down Bowl; Beat At Low Speed Until Smooth. Fold In Mashed Cherries. Omit Steps 2 And 3.

See Recipe No. D-G-7, Guide For Sweet Dough Make-Up.


Anmerkungen zum Rezept: