Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 1/2 ca. 1 Liter | water cold |
2 x ca. 450 g | Butter Print Sure |
1 1/4 x ca. 450 g | Milk; Dry Non-Fat L Heat |
8 x ca. 450 g | Cake Mix Cheese 4LB |
3 x ca. 450 g | Cookie Sugar 10 Oz #10 |
3/4 x ca. 450 g | Sugar; Granulated 10 Lb |
8 3/4 x ca. 450 g | Pie Fil Cherry #10 |
Pan: 18 By 26-Inch Sheet Pan Temperature: 350 F. Oven
1. Combine Butter Or Margarine, Curmbs, And Sugar In Mixer Bowl. Blend Thoroughly.
2. Measure 2 1/4 Qt (About 2 Lb 14 Oz) Crumb Mixture Into Each Pan. Press Firmly Against Bottom And Sides Of Pan. Bake Crust 5 Minutes Cool; Set Aside For Use In Step 4.
3. Reconstitute Nonfat Dry Milk In Cold Water. Add Cheese Cake Mix. Blend At Low Speed 30 Seconds. Scrape Down Bowl. Whip At Medium Speed 2 Minutes.
4. Pour 1 1/4 Gal Filling Into Each Crust.
5. Chill 1 Hour Or Until Ready To Serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|